Segara Adriatik iku bagéan saka Segara Mediterania kang misahaké Ujung Apennine (Italia) saka Ujung Balkan lan Pagunungan Apennine saka Alpen Dinarik lan barisan pagunungan kang gegandhèngan.

Segara Adriatik
Sumber: NASA

Pesisir kulon ya iku Italia, lan pesisir wétan ana sawatara nagara, ya iku, Slovenia, Kroasia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro, lan Albania.

Uga delengenBesut