Segara Adriatik

Segara Adriatik iku bagéan saka Segara Mediterania kang misahaké Ujung Apennine (Italia) saka Ujung Balkan lan Pagunungan Apennine saka Alpen Dinarik lan barisan pagunungan kang gegandhèngan.

Segara Adriatik
Sumber: NASA

Pesisir kulon yaiku Italia, lan pesisir wétan ana sawatara nagara, yaiku, Slovenia, Kroasia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro, lan Albania.

Deleng ugaBesut