Segara Lor

Segara Lor iku segara ing Samudra Atlantik, dumunung antarané Nurwègen lan Dhènemarken ing sisih wétan, Inggris ing kulon, Samudra Atlantik ing sisih lor, lan Jerman, Walanda, Bèlgi, lan Prancis ing sisih kidul.

Segara Lor

RujukanBesut

Pranala njabaBesut