Sei Kayu, Kapuas Kulon, Kapuas

désa ing Indonésia

Sei Kayu iku désa ing Kacamatan Kapuas Kulon, Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Sei Kayu
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
KacamatanKapuas Kulon
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Kapuas Kulon, Kabupatèn Kapuas, Kalimantan Tengah


Désa : Anjir Kalampan | Basuta Raya | Pantai | Penda Katapi | Saka Mangkahai | Saka Tamiang | Sei Dusun | Sei Kayu | Teluk Hiri


Kalurahan : Mandomai