Semangkak, Klathèn Tengah, Klathèn

désa ing Indonésia

Semangkak iku désa ing Kacamatan Klathèn Tengah, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Semangkak
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSemangkak
Semangkak kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Semangkak
Semangkak
Semangkak kapernah ing Jawa Tengah
Semangkak
Semangkak
Semangkak kapernah ing Indonésia
Semangkak
Semangkak
Koordhinat: 7°41′49″S 110°35′59″E / 7.69705°S 110.59974°E / -7.69705; 110.59974Koordhinat: 7°41′49″S 110°35′59″E / 7.69705°S 110.59974°E / -7.69705; 110.59974
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKlathèn Tengah
Kodhe laladan
administrasi
33.10.25.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)