Sempu, Banyuwangi

kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi, Indonésia

Sempu iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Sempu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSempu
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°16′55″S 114°09′07″E / 8.28198°S 114.15196°E / -8.28198; 114.15196Koordhinat: 8°16′55″S 114°09′07″E / 8.28198°S 114.15196°E / -8.28198; 114.15196
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.20

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.