Serpong Lor, Tangerang Kidul

kacamatan ing Kutha Tangerang Kidul, Indonésia

Serpong Lor iku kecamatan ing Kutha Tangerang Kidul, Propinsi Banten, Indonésia.

  • Lengkong Karya
  • Jelupang
  • Pondok Jagung
  • Pondok jagung Timur
  • Pakulonan
  • Paku Alam
  • Paku Jaya
Serpong Lor
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KuthaTangerang Kidul

RujukanBesut

  • Data Situsa BPS 2007

Pranala njabaBesut

Cithakan:Serpong Lor, Tangerang Kidul