Setatsiyun Babadan


Setatsiyun Babadan (BBD) minangka kelas III / stasiun sepur cilik sing dununge ing Dimong, Madiun, Madiun ; ing dhuwur +63 m; kalebet ing Kawasan Operasi VII Madiun . Stasiun iki minangka stasiun aktif sing dununge ana ing sisih kulon Kabupaten Madiun.

Stasiun Babadan

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun BBD.png
  • Singkatan: BBD
  • Nomor: 4021
Stasiun Babadan 2019.jpg
Tampak luar bangunan baru Stasiun Babadan sisi barat daya, 2019
Letak
PropinsiJawa Timur
KabupatènMadiun
KecamatanMadiun
DésaDimong
AlamatJalan Tulungrejo
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiunIII/kecil[1]
PunggelanBBD
Nomer setasiun4021
Dhuwuring stasiun+63 m
Kilometerkm 157+818 lintas Surabaya Kota-Kertosono-Madiun-Solo Balapan
LayananHanya untuk persusulan antarkereta api.
Fasilitas
Kathahing jalur4 (jalur 2 dan 3: sepur lurus)
Kathahing peron3 (satu peron sisi dan dua peron pulau yang sama-sama agak tinggi)
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Stasiun kasebut asline duwe telung jalur sepur kanthi 1 lawas minangka garis lurus. Sawise garis dobel menyang Stasiun Nganjuk dioperasikake tanggal 30 April 2019 [2] lan banjur menyang Stasiun Geneng ing tanggal 16 Oktober 2019, [3] jumlah garis mundhak dadi papat. Baris lawas 1 diganti garis anyar 3 dadi garis lurus tumuju Madiun, garis 2 malih dadi garis lurus tumuju Kertosono, baris lawas 3 diganti garis anyar 1, lan garis 4 ditambah mung ing sisih lor wetan bangunan stasiun lawas minangka rute sing anyar.

Ing sisih kidul kidul bangunan stasiun lawas, ana persimpangan level sing sadurunge ana ing tengah-tengah stasiun, kayata Stasiun Gedangan, Cilame lan Lemahabang . Supaya seri sepur sing mandheg ing stasiun iki ora nutupi nyebrang maneh, perpanjangan lan pergeseran pemindahan stasiun ditindakake ing sisih Lor-wetan sajrone pambangunan trek dobel. Operasi stasiun dipindhah menyang bangunan anyar sing luwih gedhe sing ana ing sisih kidul kidul jalur rel. Bangunan lawas saka Staatsspoorwegen isih dijaga sanajan wis ora digunakake maneh. Kajaba iku, sistem sinyal diganti saka sistem mekanik dadi sistem listrik.


Ing Book of Distance for Java lan Madura Freight sing diterbitake PJKA ing taun 1982, papan iki diklasifikasikake minangka "stasiun" sanajan ditunjuk minangka "stop unsigned " ing Buku Jarak Pendek taun 1950 dening DKA. [4]

[5]

ParipustakaBesut

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.
  2. Stevani, Louis Rika (2019-04-30). "Jalur ganda kereta api Nganjuk-Babadan resmi beroperasi". AntaraJatim. Dibukak ing 2020-05-13.
  3. Stevani, Louis Eka (2019-10-16). "Ditjen Perkeretaapian operasikan jalur ganda Babadan-Geneng Madiun". AntaraNews. Dibukak ing 2020-05-14.
  4. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (1982). Buku Jarak untuk Angkutan Barang Jawa dan Madura. Bandung: Perusahaan Jawatan Kereta Api.
  5. Buku Djarak Singkat. Djawatan Kereta Api. 1950.