Sidaharja, Polanharja, Klathèn

Sidaharja iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Sidaharja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidoharjo
Sidaharja kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Sidaharja
Sidaharja
Sidaharja kapernah ing Jawa Tengah
Sidaharja
Sidaharja
Sidaharja kapernah ing Indonésia
Sidaharja
Sidaharja
Koordhinat: 7°35′33″S 110°41′10″E / 7.59253°S 110.68613°E / -7.59253; 110.68613Koordhinat: 7°35′33″S 110°41′10″E / 7.59253°S 110.68613°E / -7.59253; 110.68613
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2018

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)