Tuduhaké menu pokok

Siliragung, Banyuwangi

kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi, Indonésia

Siliragung iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Siliragung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSiliragung
Siliragung kapernah ing Jawa Wétan
Siliragung
Siliragung
Siliragung kapernah ing Indonésia
Siliragung
Siliragung
Koordhinat: 8°27′20″S 114°02′38″E / 8.45544°S 114.04394°E / -8.45544; 114.04394Koordhinat: 8°27′20″S 114°02′38″E / 8.45544°S 114.04394°E / -8.45544; 114.04394
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.22

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.