Siné, Ngawi

kacamatan ing Kabupatèn Ngawi, Indonésia
(Kaelih saka Sine, Ngawi)

Siné iku kacamatan ing Kabupatèn Ngawi.[1]

Siné
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSine
Siné kapernah ing Jawa Wétan
Siné
Siné
Siné kapernah ing Indonésia
Siné
Siné
Koordhinat: 7°30′46″S 111°10′12″E / 7.51285°S 111.16987°E / -7.51285; 111.16987Koordhinat: 7°30′46″S 111°10′12″E / 7.51285°S 111.16987°E / -7.51285; 111.16987
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènNgawi
Kodhe laladan
administrasi
35.21.01

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.