Sirup soklat

Sirup coklat minangka salah sawijining olahan rempah- rempah sing enak lan coklat . Iki asring digunakake minangka topping utawa saus panganan cuci mulut kanggo macem-macem panganan cuci mulut, kayata es krim, utawa dicampur karo susu kanggo nggawe susu coklat utawa dicampur karo susu lan es krim kanggo nggawe susu milkshake . Sirup coklat didol kanthi macem-macem konsistensi, mulai saka cairan tipis sing bisa dicelupake saka botol nganti saos kenthel sing kudu disendok menyang item panganan cuci mulut.

Sirup soklat
Chocolate syrup topping on ice cream.JPG
Chocolate syrup topping on ice cream, in a bowl
Buku masakan: Sirup soklat  Médhia: Sirup soklat