PBB punika satunggiling organisasi internasional, kanthi sistem ingkang wujud sadaya gayutan organisasi internasional, prajanjèn lan konvènsi ingkang dipundamel déning PBB.

United Nations logo, Geneva.jpg

Sistem PBB gadhah gangsal organ (sadèrèngipun wonten enem, Dewan Perwalian PBB sampun dipunwedalaken saking operasi ing taun 1994):

Pranala njawiBesut