Tuduhaké menu pokok

Siti Hartinah utawa Radèn Ayu Siti Hartinah (lair ing Désa Jaten, Surakarta, Jawa Tengah, 23 Agustus 1923 – pati ing Jakarta, 28 April 1996 ing umur 72 taun) ya iku garwa saka présidhèn ka loro RI, Jendral Purnawirawan Soeharto.[1]. Jeneng undang-undangané Ibu 'Tien'. Bu Tien lair saka pasangan KPH Soemohardjo lan Raden Ayu Hatmanti Soemohardjo.[1] Ibu Tien sing isih katurunan ningrat iki canggah saka Pangéran Mangkunagara III.[1] Ibu Tien palakrama karo Soeharto tanggal 26 Dhésèmber 1947 ing Surakarta.[1] Ibu Tien disarèkaké ing Astana Giri Bangun, Jawa Tengah.[1]

Siti Hartinah
Suharto and Ibu Tien.jpg
Ibu Nagara Indonésia 2
Linggih
12 Maret 1967 – 28 April 1996
PrésidhènSoeharto
Kang sadurungéFatmawati Soekarno
Kang sawiséHasri Ainun Habibie
Rerincèn dhiri
Lair(1923-08-23)Agustus 23, 1923
Nèderlan Surakarta, Jawa Tengah, Hindia Walanda
PatiApril 28, 1996(1996-04-28) (umur 72)
Indonésia Jakarta, Indonésia
BangsaIndonésia
SisihanSoeharto
AnakSiti Hardijanti Rukmana (Tutut)
Sigit Harjojudanto (Sigit)
Bambang Trihatmodjo (Bambang)
Siti Hediati Hariyadi (Titiek)
Hutomo Mandala Putra (Tommy)
Siti Hutami Endang Adiningsih (Mamiek)
AgamaIslam

Cathetan sikilBesut

Cithakan:Ibu Nagara Indonésia