Sogi Indra Dhuaja

Sogi Indra Dhuaja (lair ing Bandung, Jawa Barat, 7 Sèptèmber 1978; umur 43 taun) ya iku pelawak kang misuwur minangka salah siji anggota Extravaganza ing TransTV.[1] Sadurungé gabung ing Extravaganza, ya iku suarané kang luwih dhisik misuwur wong.[1] Amarga Sogi pitung taun dadi penyiar ing radhio Oz.[1] Ijrah saka radhio Oz, Sogi nyoba golèk pengalaman makarya ing kantoran.[1] Dhèwèké pernah dadi asistèn program ing MTV.[1] Mulai bosen karo kerjaan kantoran, Sogi dihubungi Ronal Surapradja (salah siji anggota Extravaganza) kang ngajak mèlu audhisi.[1] Ing Extravagansa, Sogi main bareng Tora Sudiro, Indra Birowo, Tike Priatnakusumah, Mieke Amalia, Ronal Surapradja, Rony Dozer, Virnie Ismail, Aming.[1] Babagan seni peran pancèn wis ora gumun, amarga wiwit SMA Soggi wis mèlu teater ing sekolahané ya iku SMAN 5 Bandung.[1]

Sogi Indra Dhuaja
Sogi Indra Dhuaja.jpg
Lair (1978-09-07) Sèptèmber 7, 1978 (umur 43)
Indonésia Bandung, Jawa Barat, Indonésia
PakaryanPelawak

Saliyané Syuting lan kagiyatan liya ing donya panglipur, pelawak saka Bandung kang duwé andheng-andheng kas ning irung iki uga aktif ing kagiyatan sosial.[2] Kaya ta kampanyé ''Hari Antikemiskinan Sedunia'' kang diprogram Pusat Informasi PBB (UNIC).[2]

FilmografiBesut

Film kang tau dibintangi Sogi ya iku:

ManagementBesut

ABminor Management.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h Sogi(09 Juli 2011)
  2. a b c d Sogi(09 Juli 2011)