Virnie Ismail

Virnie Syafitri Ismail (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 24 Agustus 1979; umur 42 taun) ya iku salah siji juru main sinétron lan uga pelawak Indonésia kang ditepungi dadi juru main centil lan sèksi ing acara komèdi Extravaganza kang diputer TransTV.[1]

Virnie Ismail
Virnie Ismail.jpg
Lair (1979-08-24) Agustus 24, 1979 (umur 42)
Bandung, Jawa Kulon, Indonésia Indhonésia
PakaryanAktris, Komèdian

Virnie miwiti karir ing layar kaca Indonésia ing sinétron Lobi-Lobi (1996).[1] Banjur, finalis Mojang Parahyangan 1996 iki main ing sinétron kaya ta, Babe, Bulan Berkaca, Kabut Sutra Ungu, Si Toloy lan Jaka Gledek.[1] Nanging dhèwèké kondhang wiwit mèlu dadi anggota ing acara komèdi Extravaganza ing taun 2004.[2]

Taun 2002, Virnie nyoba donya panglipur ing filem layar amba kang judhulé Rembulan Di Ujung Dahan bareng karo aktris sénior, Ira Wibowo garapan sutradara Garin Nugroho.[2] Patang taun sawisé, Virnie bareng Anjasmara, Maya Hasan, lan Djenar Maesa Ayu main ing filem Koper (2006).[2]

FilmografiBesut

SinétronBesut

  • Lobi-Lobi,
  • Kabut Sutra Ungu,
  • Babe,
  • Bulan Berkaca,
  • Si Toloy,
  • Jaka Gledek,
  • Sephia,
  • Insyaf,
  • Janji.[2]

Cathetan sikilBesut

  1. a b c Virnie Ismail(09 Juli 2011)
  2. a b c d e Virnie(09 Juli 2011)