Soto Lamongan ya iku salah sawijiné panganan khas saka Kabupatèn Lamongan, Jawa Wétan. Soto modhel saka kutha pasisir iki diparingi rajangan krupuk utawa diarani koya[1]. Ing sisih dhuwur saka panganan iki, lumrahé diparingi tigan separo lan santen supaya gurih.[2]. Soto iki uga duwé ciri khas saka kuah sing kenthèl lan irisan daging sisih pipih [3]. Rega saka soto iki manéka warna, ana sing sedasa éwu rupiah nganti selawé éwu rupiyah. Nalika dhahar, saged luwih seger manawa diparingi irisan jeruk.

Cathetan sukuBesut

PranalaBesut