Ssam ( ), kadhang kala uga diterjemahake dadi ssäm, sing teges "diwungkus", nuduhake panganan ing masakan Korea, biasane, jangan godhong digunakake kanggo mbungkus potongan daging kaya ta daging babi utawa isi liyane. Iki asring diiringi bumbu sing dikenal minangka ssamjang lan uga bisa ditambah bawang putih, bawang bombay, lada ijo, utawa banchan (sajian cilik) kaya ta kimchi .[1] Ssam biasane ukuran cokotan kanggo Ssam .

ssam

RujukanBesut

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng customs