Stadion Moses Mabidha

Stadion Moses Mabhida iku siji stadion bal-balan sing dumunung ing kutha Durban, Afrika Kidul. Stadion iki dadi salah siji papan tetandhingan watara tuan omah panyelenggara Piala Donya 2010. Stadion iki duwé kapasitas watara 70.000 kursi nganti 80.000 kursi.

Stadion Moses Mabhida
Stadion Moses Mabidha
LokasiDurban, Afrika Kidul
Pelepasan tanah2006
Dibuka2009
PemilikAsosiasi Bal-balan Afrika Kidul
PermukaanSuket
Kapasitas70.000 (bal-balan)
Ukuran lapanganStadion : 320m x 280m x 45m, Gerbang: 100m

Uga delengenBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut



29°49′30″S 31°01′47″E / 29.82500°S 31.02972°E / -29.82500; 31.02972