Steven Caulker

Steven Roy Caulker (lair ing Feltham, London, 29 Dhésèmber 1991; umur 29 taun) ya iku juru main bal-balan sing nduwé kewarganagaraan Inggris sing main kanggo klub Tottenham Hotspur, biyasa main ing posisi bèg.

Steven Caulker
Steven Caulker 14-08-2016 1.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Steven Roy Caulker[1]
Tanggal lair (1991-12-29) 29 Dhésèmber 1991 (umur 29)
Papan lair Feltham, London, Inggris
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Queens Park Ranger
Angka 22
Karir nom
2007–2009 Tottenham Hotspur
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009– Tottenham Hotspur 0 (0)
2009–2010Yeovil Town (silihan) 44 (0)
2010–2011Bristol City (silihan) 29 (2)
2011–2012Swansea City (silihan) 26 (0)
2012-2014 Cardiff
2014-2015 Queens Park Ranger
2016 Liverpool (silihan)
Tim nasional
2009–2010 Inggris U-19 11 (0)
2010– Inggris U-21 4 (1)
2012 Karajan Manunggal 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:59, 11 April 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21.30, 4 Agustus 2012 (UTC)

Sasuwéné bareng Tottenham Hotspur F.C., Caulker naté disilihaké ing Yeovil Town F.C. lan Bristol City F.C.. Ing mangsa 2011–2012, Caulker disilihaké ing Swansea City.[2]

RéferènsiBesut

  1. "Search 1984 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dibukak tanggal 21 March 2010.
  2. "Swansea secure loan deal for Spurs' Steven Caulker". BBC Sport. 1 July 2011. Dibukak tanggal 1 July 2011.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Skuat Olimpiade 2012 Karajan Manunggal