Sudimara, Pacitan

kacamatan ing Kabupatèn Pacitan, Indonésia

Sudimara iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Sudimara
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSudimoro
Sudimara kapernah ing Jawa Wétan
Sudimara
Sudimara
Sudimara kapernah ing Indonésia
Sudimara
Sudimara
Koordhinat: 8°13′26″S 111°22′29″E / 8.2239°S 111.3748°E / -8.2239; 111.3748Koordhinat: 8°13′26″S 111°22′29″E / 8.2239°S 111.3748°E / -8.2239; 111.3748
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.12

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)