Sukaharja, Wanasaba

Sukaharja iku kacamatan ing Kabupatèn Wanasaba.[1]

Sukaharja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukoharjo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°22′37″S 109°48′27″E / 7.37686°S 109.80749°E / -7.37686; 109.80749Koordhinat: 7°22′37″S 109°48′27″E / 7.37686°S 109.80749°E / -7.37686; 109.80749
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanasaba
Kodhe laladan
administrasi
33.07.14

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.