Sukalila iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Sukalila
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukolilo
Sukalila kapernah ing Jawa Tengah
Sukalila
Sukalila
Sukalila kapernah ing Indonésia
Sukalila
Sukalila
Koordhinat: 6°56′08″S 110°53′36″E / 6.93563°S 110.89341°E / -6.93563; 110.89341Koordhinat: 6°56′08″S 110°53′36″E / 6.93563°S 110.89341°E / -6.93563; 110.89341
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.01

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.