Entis Sutisna utawa kondhang Sule (lair ing Cimahi, Jawa Kulon, 15 Novèmber 1976; umur 45 taun).[1] Ya iku Pelawak saka grup lawak ''SOS'', Audisi Pelawak TPI (API).[1] Sule tambah kondhang wiwit saka acara Opera Van Java ing Trans7 bareng karo Parto, Andre Taulany, Aziz Gagap, lan Nunung Srimulat.[1] Karieré tambah apik nalika main ing acara sitkom Awas Ada Sule ing di Global TV kang dibintangi mantan pemain bola voli nasional, Hikmal Abrar.[1] Saliyané dadi pelawak, lulusan STSI Bandung iki uga pinter nyanyi lan jogèd.[1] Miturut kabar kang ana ing tipi, Sule iku kalebu pelawak kang kontrak kerjané larang kaya ta Tukul Arwana, Komeng, Eko Patrio, Parto, lan Olga Syahputra.[2] Saiki Sule uga dadi MC ing acara PAS Mantab bareng karo Andre lan Parto ing Trans7.[2]

Sule
Sule Sutisna, Ini Talk Show, 07.21.jpg
LairSutisna
(1976-11-15) Novèmber 15, 1976 (umur 45)
Cimahi, Jawa Barat, Indonesia
Jeneng liyaSule
PakaryanAktor lan penyanyi
BojoLina Jubaedah (m. 1997; c. 2018)
Nathalie Holscher (m.2020)
AnakRizky Febian
Putri Delina
Rizwan
Ferdi
Adzam

DiskografiBesut

  • "Party ft. Skrillex" - 2012
  • "Susis" (Suami Sieun Istri) - 2010,
  • "Bola Salju" - 2010[2]
  • "Sarangheo ft. Eru" - 2013,

IklanBesut

Kartu As (karo Rianti Cartwright, Smash).[2]

Sinema TVBesut

BebungahBesut

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e Sule(06 Juli 2011)
  2. a b c d e f Sule(06 Juli 2011)