Sumbergempol, Tulungagung

kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung, Indonésia

Sumbergempol iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Sumbergempol
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumbergempol
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°06′04″S 111°57′15″E / 8.10114°S 111.95427°E / -8.10114; 111.95427Koordhinat: 8°06′04″S 111°57′15″E / 8.10114°S 111.95427°E / -8.10114; 111.95427
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.10

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.