Tuduhaké menu pokok

Svinesund punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Svinesund
Désa ing Nurwègen
Negara Nurwègen
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut