Tambongwétan, Kalikotès, Klathèn

désa ing Indonésia

Tambongwétan iku désa ing Kacamatan Kalikotès, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Tambongwétan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTambongwetan
Tambongwétan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tambongwétan
Tambongwétan
Tambongwétan kapernah ing Jawa Tengah
Tambongwétan
Tambongwétan
Tambongwétan kapernah ing Indonésia
Tambongwétan
Tambongwétan
Koordhinat: 7°42′49″S 110°37′45″E / 7.71355°S 110.62904°E / -7.71355; 110.62904Koordhinat: 7°42′49″S 110°37′45″E / 7.71355°S 110.62904°E / -7.71355; 110.62904
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKalikotès
Kodhe laladan
administrasi
33.10.23.2005

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)