Tuduhaké menu pokok
Tani ing Kamboja.

Tani iku wong sing pagawéané mbudidaya tuwuhan, kaya ta pari, kembang, lan woh-wohan. Lumrahé ing Tanah Jawa, wong tani iku nandur pari.

Paguyuban taniBesut

Tani kang misuwurBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.