Tayu iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Tayu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTayu
Tayu kapernah ing Jawa Tengah
Tayu
Tayu
Tayu kapernah ing Indonésia
Tayu
Tayu
Koordhinat: 6°32′31″S 111°02′26″E / 6.54191°S 111.04053°E / -6.54191; 111.04053Koordhinat: 6°32′31″S 111°02′26″E / 6.54191°S 111.04053°E / -6.54191; 111.04053
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.19

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.