Tuduhaké menu pokok

Tbilisi (IPA: [ˌtbiˈliːsi], ing Basa Georgia: თბილისი), iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Georgia, dumunung ing gisiking Kali Mtkvari. Tbilisi iku kala-kala diarani Tiflis (utawa Tifflis), ya iku jeneng jaman abad tengahan. Kutha iki jembaré 726 km² (280.3 square mil) lan kang ndunungi 1,093,000 jiwa.

Tbilisi
თბილისი
Gendéra Tbilisi თბილისი
Gendéra
Official seal of Tbilisi თბილისი
Lambang
Nagara Georgia
Madegc. 450 A.D.
Pamaréntahan
 • WalikuthaGiorgi (Gigi) Ugulava
Laladan
 • City726 km2 (280 sq mi)
Élepasi380-770 m (−2,150 ft)
Cacah warga (2005)
 • City1.093.000
 • Métro1.345.293
Zona wektuGMT (UTC+4)
 • Usum panas (DST)GMT (UTC)
Situs wèbwww.tbilisi.gov.ge

Pranala njabaBesut