Tegalamba, Pacitan

kacamatan ing Kabupatèn Pacitan, Indonésia

Tegalamba iku kacamatan ing Kabupatèn Pacitan.[1]

Tegalamba
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTegalombo
Tegalamba kapernah ing Jawa Wétan
Tegalamba
Tegalamba
Tegalamba kapernah ing Indonésia
Tegalamba
Tegalamba
Koordhinat: 8°04′44″S 111°17′25″E / 8.07887°S 111.29019°E / -8.07887; 111.29019Koordhinat: 8°04′44″S 111°17′25″E / 8.07887°S 111.29019°E / -8.07887; 111.29019
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
Kodhe laladan
administrasi
35.01.09

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)