Telaya, Wanasari, Klathèn

désa ing Indonésia

Telaya iku désa ing Kacamatan Wanasari, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Telaya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTeloyo
Telaya kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Telaya
Telaya
Telaya kapernah ing Jawa Tengah
Telaya
Telaya
Telaya kapernah ing Indonésia
Telaya
Telaya
Koordhinat: 7°37′28″S 110°45′33″E / 7.62437°S 110.75919°E / -7.62437; 110.75919Koordhinat: 7°37′28″S 110°45′33″E / 7.62437°S 110.75919°E / -7.62437; 110.75919
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanWanasari
Kodhe laladan
administrasi
33.10.15.2018

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)