The Fox Family

The Fox Family inggih punika filem sandhiwara musik kumedhi saking Kérea Kidul ingkang kadamel taun 2006. Filem punika dipunsutradarani Lee Hyung-gon, dhedhasar skénario anggitanipun Jeon Hyeon-jin lan Park Eun-ah. Ingkang maragani filem punika antawisipun Joo Hyun, Park Jun-gyu, Ha Jung-woo, Park Si-yeon, lan Ko Joo-yeon. The Fox Family dipunbabar ing surya 27 Sèptèmber 2006 déning MK Pictures. Sasampunipun dipunbabar, filem ingkang ragatipun ngancik ₩3.5 miliar (US$3,8 juta), punika kasil ngempalaken arta US$806,638.[1]

The Fox Family
The Fox Family film poster.jpg
Theatrical poster
Hangul
Hanja
Romanisasi RévisiGumiho Gajok
McCune–ReischauerKumiho Kajok
DisutradaraniLee Hyung-gon
DiprodhuseriShim Jae-myung
Lee Ha-na
Kim Hyeon-cheol
Ditulis déningJeon Hyeon-jin
Park Eun-ah
DibintangiJoo Hyun
Park Jun-gyu
Ha Jung-woo
Park Si-yeon
Ko Joo-yeon
DimusikiBang Jun-seok
Lee Byung-hoon
SinématografiChoi Jin-woong
Dibesut déningGwon Gi-suk
Dibabar déningMK Pictures
Tanggal metu
  • 27 Sèptèmber 2006 (2006-09-27)
Suwéné
102 menit
NagaraKoréa Kidul
BasaBasa Koréa
RantamanUS$3,8 yuta
KalarisanUS$806,638

Ingkang maraganiBesut

PambabaranBesut

The Fox Family dipunbabar kanthi sesarengan ing gedhong-gedhong biyoskup Koréa Kidul ing surya 27 Sèptèmber 2006,[2] lan ing pungkasan panggiyaran kasil mlebet urutan kaping pitu box office lan dipunrawuhi déning pamirsa kathahipun 9,025 tiyang.[3] Filem punika, gunggung pamirsa ingkang mirsani, saking Koréa Kidul, dumugi 202,990 tiyang,[2] kanthi ngempalaken arta (cathetan surya 8 Oktober 2006) dumugi US$806,638.[4] Ing wulan Agustus 2007, The Fox Family dipungiyaraken wonten pahargyan Jecheon International Music & Film Festival ingkang kaping tiga.[5]

RujukanBesut

  1. Park, Soo-mee. "[DVD Review] Foxes have atrocious pick-up lines". JoongAng Daily, 14 May 2007. Retrieved on 7 December 2008.
  2. a b "Commercial Releases in 2006: Box-Office Admission Results". Koreanfilm.org. Retrieved on 6 December 2008.
  3. "Korean Box Office" (2006.09.29 ~ 2006.10.01). HanCinema. Retrieved on 6 December 2008.
  4. "South Korea Box Office October 6–8, 2006". Box Office Mojo. Retrieved on 6 December 2008.
  5. D'Sa, Nigel. "Jecheon Fest Highlights Music-themed Films". Korean Film Council, 7 August 2007. Retrieved on 7 December 2008.

Pranala njawiBesut