The Net inggih punika filem siber laga saking Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 1995. Filem punika dipunsutradarani Irwin Winkler, dhedhasar skénario anggitanipun John Brancato lan Michael Ferris. Para jugu paraga ingkang dipunpracaya maragani filem punika antawisipun Sandra Bullock, Jeremy Northam, lan Dennis Miller.[1] The Net dipunbabar ing surya 28 Juli 1995 déning Columbia Pictures.

The Net
Netposter1995.jpg
Theatrical release poster
DisutradaraniIrwin Winkler
DiprodhuseriIrwin Winkler
Rob Cowan
Ditulis déningJohn Brancato and Michael Ferris
DibintangiSandra Bullock
Jeremy Northam
Dennis Miller
DimusikiMark Isham
SinématografiJack N. Green
Dibesut déningRichard Halsey
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
  • 28 Juli 1995 (1995-07-28)
Suwéné
114 menit
NagaraAmérikah Sarékat
BasaBasa Inggris
Rantaman$22 yuta
Kalarisan$110,627,965

Ingkang maraganiBesut

  • Sandra Bullock minangka Angela Bennett
  • Jeremy Northam minangka Jack Devlin
  • Dennis Miller minangka Dr. Alan Champion
  • Diane Baker minangka Mrs. Bennett
  • Wendy Gazelle minangka Ruth Marx
  • Ken Howard minangka Michael Bergstrom
  • Ray McKinnon minangka Dale Hessman
  • Robert Gossett minangka Ben Phillips
  • Wren T. Brown minangka Trooper

ProdhuksiBesut

Pada Oktober 1994, Bullock menyatakan kesediaannya terlibat dalam produksi film The Net yang dikerjakan pertengahan Januari sampai dengan 10 April 1995.[2] Prosès produksi The Net dilaksanakan di San Francisco's Moscone Center dan Macworld pada 5 January 1995,[3] dilanjutkan di Washington, D.C. pada April 1995, kanthi kasil ngempalaken arta dumugi $110,627,965.[4][5][6][7]

Filem punika naté dipungiyaraken sinambungan kanthi sesirah ingkang sami wonten stasiyun televisi, ingkang dipunsengkuyung déning juru paraga Brooke Langton minangka Angela Bennett. Setunggalipun filem candhakan kanthi sesirah The Net 2.0, dipunparagani Nikki DeLoach minangka Hope Cassidy lan dipunsutradarani Charles Winkler, putera saking Irwin Winkler, ingkang dipunbabar awujud vidio ing taun 2006.

RujukanBesut

  1. What We Learned About Technology From 1995′s The Net
  2. "Thriller may 'Net' Actress Over $2 Million".
  3. "She Parked The Bus Outside".
  4. Marilyn Beck & Stacy Jenel Smith (March 1, 1995).
  5. "The Net at Box Office Mojo".
  6. "The Net Movie Reviews".
  7. Owen Gleiberman (August 4, 1995).

Pranala njawiBesut