Tidore Kidul, Tidore

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tidore {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tidore Kidul, Tidore
Nagara Indonésia

Tidore Kidul iku kecamatan ing Kutha Tidore propinsi Maluku Lor.

Kutha Tidore