Tirtayuda, Malang

kacamatan ing Kabupatèn Malang, Indonésia

Tirtayuda iku kacamatan ing Kabupatèn Malang.[1]

Tirtayuda
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTirtoyudo
Tirtayuda kapernah ing Jawa Wétan
Tirtayuda
Tirtayuda
Tirtayuda kapernah ing Indonesia
Tirtayuda
Tirtayuda
Koordhinat: 8°16′46″S 112°50′12″E / 8.27957°S 112.83679°E / -8.27957; 112.83679Koordhinat: 8°16′46″S 112°50′12″E / 8.27957°S 112.83679°E / -8.27957; 112.83679
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.07.30

Pérangan administratif

besut
Désa

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.