Tonggalan, Klathèn Tengah, Klathèn

désa ing Indonésia

Tonggalan iku kalurahan ing Kacamatan Klathèn Tengah, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Tonggalan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTonggalan
Tonggalan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Tonggalan
Tonggalan
Tonggalan kapernah ing Jawa Tengah
Tonggalan
Tonggalan
Tonggalan kapernah ing Indonésia
Tonggalan
Tonggalan
Koordhinat: 7°42′47″S 110°35′46″E / 7.71296°S 110.59609°E / -7.71296; 110.59609Koordhinat: 7°42′47″S 110°35′46″E / 7.71296°S 110.59609°E / -7.71296; 110.59609
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKlathèn Tengah
Kodhe laladan
administrasi
33.10.25.1004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)