Tuduhaké menu pokok

Toni Kroos iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Greifswald, Jerman tanggal 4 Januari 1990.[3]

Toni Kroos
Toni Kroos - CdR - RM v ATL (cropped).jpg
Kroos main ing Real Madrid rikala 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Toni Kroos[1]
Tanggal lair (1990-01-04) 4 Januari 1990 (umur 29)[1]
Papan lair Greifswald, Jerman Wétan
Dhuwur 1.82 m (5 ft 11 12 in)[2]
Posisi main Pamain tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 8
Karir nom
1997–2002 Greifswalder SV
2002–2006 Hansa Rostock
2006–2007 Bayern Munich
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2008 Bayern München II 13 (4)
2007–2014 Bayern München 130 (13)
2009–2010Bayer Leverkusen (silihan) 43 (10)
2014– Real Madrid 70 (4)
Tim nasional
2005–2007 Jerman U17 34 (17)
2009 Jerman U19 5 (3)
2008–2009 Jerman U21 10 (2)
2010– Jerman 71 (11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:11, 27 Agustus 2016 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:13, 7 Juli 2016 (UTC)

Kroos main ndhik tim bal-balan Jerman wiwit level U-17, U-19, U-21 lan saiki ndhik tim senior Jerman.[4] Ndèk Piala Dunia U-17 taun 2007, Kroos éntuk panghargaan Golden Ball dadi juru main paling apik lan éntuk Bronze Shoe amarga gawé 5 gol ndhik turnamen kuwi.[4]

KarirBesut

2007-2007 Jerman U-17[3]

2007-2009 FC Bayern München II[3]

2007-2009 FC Bayern München[3]

2009-2010 Bayer 04 Leverkusen[3]

2010-2014 FC Bayern München[3]

2010-Saiki Jerman[3]

2014-Saiki Real Madrid[3]

JuwaraBesut

Juwara Piala Dunia karo Jerman taun 2014[3]

Juwara Champions League karo Real Madrid taun 2016[3]

Juwara Champions League karo FC Bayern München taun 2013[3]

Juwara Club World Cup karo Real Madrid taun 2014[3]

Juwara Club World Cup karo FC Bayern München taun 2013[3]

Juwara Bundesliga Jerman karo FC Bayern München taun 2008, 2013, lan 2014[3]

Juwara European Super Cup Real Madrid taun 2015 lan 2017[3]

Juwara European Super Cup karo FC Bayern München taun 2014[3]

Juwara DFB-Supercup FC Bayern München taun 2011 lan 2013[3]

Juwara DFB Pokal FC Bayern München taun 2008, 2013, lan 2014[3]

Cathetan sukuBesut

  1. a b "FIFA Club World Cup Morocco 2013: List of Players" (PDF). FIFA. 7 December 2013. k. 5. Dijupuk 31 August 2015. 
  2. "Toni Kroos". Real Madrid CF. Dijupuk 31 August 2015. 
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r "Toni Kroos". www.eurosport.com. Dijupuk 30 August 2016. 
  4. a b "Toni Kroos". www.bola.net. Dijupuk 31 August 2016.