Tonjong, Pasaleman, Cirebon

désa ing Indonésia

Tonjong iku désa ing Kacamatan Pasaleman, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Tonjong
Désa
Tonjong kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tonjong
Tonjong
Tonjong kapernah ing Jawa Kulon
Tonjong
Tonjong
Tonjong kapernah ing Indonesia
Tonjong
Tonjong
Koordhinat: 6°58′24″S 108°44′28″E / 6.97344°S 108.74122°E / -6.97344; 108.74122Koordhinat: 6°58′24″S 108°44′28″E / 6.97344°S 108.74122°E / -6.97344; 108.74122
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPasaleman
Kodhe laladan
administrasi
32.09.32.2001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.