Tonny Koeswoyo

Tonny Koeswoyo (Tuban, Jawa Wétan, 19 Januari 1936 - 27 Maret 1987) utawa Koestono Koeswoyo iku pimpinan group Koes Plus. Tonny bisa mainaké telu piranti musik ya iku piano, gitar lan keyboard. Tonny uga nyiptakaké lirik sig éndah kanthi gaya basa sing prasaja nanging kebak makna. Chrisye sing nembangaké lagu sing diciptakaké Tonny koeswoyo "Cintamu tlah Berlalu" sajeroning salah siji albumé mratélakaké yèn lirik sing digawé Tonny Koeswoyo jero banget lan puitis.

Tonny Koeswoyo
Tonny Koeswoyo
Latar wuri
Jeneng lair Tonny Koeswoyo
Lair (1936-Cithakan:NOMORBULAN-19)19 Januari 1936
Indhonésia Tuban, Indonésia
Pati Maret 27, 1987(1987-03-27) (umur 51)
Indhonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik rock
Pakaryan penyanyi
Taun aktif 1962 - 1987
Mantan Anggota
Koes Plus

Pranala njabaBesut