Try Sutrisno

Wakil Presiden Indonesia ke-6

Jenderal (Purnawirawan) Try Sutrisno (lair ing Surabaya, Jawa Wétan, 15 November 1935) iku Wakil Présidhèn Républik Indonésia kaping enem. Dilantik dadi Wakil Présidhèn wektu Soeharto dadi Présidhèn ing Sidang Umum MPR taun 1993, ngganti Sudharmono. Try Sutrisno njabat nganti taun 1998 lan diganti déning BJ Habibie.

Try Sutrisno

Wektu Présidhèn Soeharto lengser lan pembentukan parté-parté pulitik diijinke kanggo Pemilu 1999, Try Sutrisno aktif dadi pengurus Parté Keadilan lan Persatuan Indonésia.

Uga delengenBesut

Didhisiki déning:
Sudharmono
{{{jabatan}}}
1993 - 1998
Diganti déning:
BJ Habibie