Turus, Polanharja, Klathèn

désa ing Indonésia

Turus iku désa ing Kacamatan Polanharja, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Turus
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTurus
Turus kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Turus
Turus
Turus kapernah ing Jawa Tengah
Turus
Turus
Turus kapernah ing Indonésia
Turus
Turus
Koordhinat: 7°37′03″S 110°39′48″E / 7.61756°S 110.66342°E / -7.61756; 110.66342Koordhinat: 7°37′03″S 110°39′48″E / 7.61756°S 110.66342°E / -7.61756; 110.66342
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPolanharja
Kodhe laladan
administrasi
33.10.17.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)