Užice

UžiceNgenani wuni iki Užice  (aksara Sirilik Serbia: Ужице) iku siji kutha ing Serbia pérangan kulon kang kang ndunungi watara 102.463 jiwa (wewengkon kuthamadya 83.022 jiwa).

Užice ing Serbia

Wewengkon kuthamadya ngèkspor woh-wohan lan janganan menyang Amérika Sarékat lan Éropa. Užice uga minangka kutha indhustri kang mrodhuksi tèkstil, kulit, mesin lan logam. Ing kutha iki ana uga pabrik amunisi kang wis madeg wiwit taun 1928. Užice uga duwé siji papan anggegana.

GladriBesut

Pranala njabaBesut