Universitas Negeri Jakarta

Pawiyatan inggil ing Indonesia

Universitas Negeri Jakarta iku salah sijiné perguruan tinggi nagari kang dumunung ana ing kutha Jakaerta , Indonésia. Madeg wiwit taun 1964,

Universitas Negeri Jakarta
150px
RèktorBEDJO SUJANTO, Dr
LokasiJl.Rawamangun Muka, Pulogadung, Jakarta Timur
Telepon+62-21-722276[1]
Situs webhttp://www.unj.ac.id

RektoratBesut

Mangsa Universitas IndonésiaBesut

  1. Prof.R. Sugarda Poerbakawatja Dekan FKIP Universitas Indonésia 1961 - 1963
  2. Prof. Dr. Slamet Imam Santoso Dekan FKIP Universitas Indonésia 1963 - 1964

Pratélan Rektor Masa IKIP JakartaBesut

  1. Brigjen A. Latif Hendraningrat Rektor IKIP Jakarta 1964 - 1965
  2. Dra. Maftuchah Yusuf Ketua Presidium IKIP Jakarta 1966 - 1967
  3. Dr. Deliar Noer Rektor IKIP Jakarta 1.) 1967-1971 2.) 1971-1975 (2 Periode)
  4. Dr. Siswojo Hardjodipuro Pjs. Rektor IKIP Jakarta 1975
  5. Prof. Dr. Winarno Surachmad, M.Sc.,M.Ed Rektor IKIP Jakarta 1975-1980
  6. Prof. Dr. R. Soedjiran Reksosoe-darmo, M.A Rektor IKIP Jakarta 1980 - 1984
  7. Prof. Dr. Conny R. Semiawan Rektor IKIP Jakarta 1) 1984-1988 2) 1988-1992
  8. Dr. A. Suhaenah Suparno Rektor IKIP Jakarta 1992 - 1996
  9. Dr. Sutjipto Rektor IKIP Jakarta 1997 - 1999

Masa Universitas Negeri JakartaBesut

  1. Prof. Dr. Sutjipto Rektor Universitas Negeri Jakarta 1) 1999 - 2001 2) 2001-2005
  2. Dr. Bedjo Sujanto, M.Pd. Rektor Universitas Negeri Jakarta 1) 2005 - 2009 2) 2009 -...

Jurusan Di Universitas Negeri JakartaBesut

Fakultas Ilmu PendidikanBesut

  1. Manajemen Pendidikan
  2. Teknologi Pendidikan
  3. Psikologi
  4. Pandhidhikan lan Konseling
  5. Pandhidhikan Luar Biyasa
  6. Pandhidhikan Luar Sekolah
  7. Pandhidhikan Guru Sekolah Dasar (PGSD)
  8. Pandhidhikan Guru Pendidikan Anak Usia Dini (PGPAUD)

Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan AlamBesut

  1. Pandhidhikan Matematika
  2. Pandhidhikan Fisika
  3. Pandhidhikan Kimia
  4. Pandhidhikan Biologi
  5. Matematika
  6. Fisika
  7. Kimia
  8. Biologi

Fakultas TeknikBesut

  1. Pandhidhikan Teknik Elektro
  2. Pandhidhikan Teknik Mesin
  3. Pandhidhikan Teknik Informatika dan Komputer
  4. Pandhidhikan Teknik Wangunan
  5. Pandhidhikan Tata Boga
  6. Pandhidhikan Tata Busana
  7. Teknik Elektro
  8. Teknik Mesin
  9. Teknik Sipil
  10. Ilmu Kesejahteraan Kulawarga

Fakultas Ilmu SosialBesut

  1. Ilmu Agama Islam
  2. Pandhidhikan Géografi
  3. Pandhidhikan Sosiologi
  4. Pandhidhikan Sajarah
  5. Pandhidhikan IPS
  6. Pandhidhikan Pancasila lan Kewarganagaraan
  7. Sosiologi
  8. Hubungan Masarakat (Public Relations)

Fakultas Basa dan SeniBesut

  1. Basa Jerman
  2. Basa lan Sastra Indonésia
  3. Basa lan Sastra Inggris
  4. Basa Jepang
  5. Basa Perancis
  6. Basa Arab
  7. Seni Rupa
  8. Seni Jogèd
  9. Seni Musik

Fakultas Ilmu Keulah ragaanBesut

  1. Sosiokinetika
  2. Somatokinetika
  3. Antropokinetika

Fakultas ÉkonomiBesut

  1. Akuntansi
  2. Manajemen
  3. Ékonomi lan Administrasi

Program PascasarjanaBesut

  1. Program Magister (S2)

Uga delengenBesut

Cathtetan sukuBesut