Tuduhaké menu pokok

Universitas Pendidikan Indonesia

Universitas Pendidikan Indonésia (disingkat UPI) ya iku perguruan tinggi nagari kang diadhekake ing Kota Bandung, Jawa Barat, Indonésia. Wiwit taun 2012, UPI dadi bali statuse kados perguruan tinggi nagari, kaubah saka status sadurungé kados perguruan tinggi badan hukum milik nagara (BHMN).

Universitas Pendidikan Indonésia
(UPI)
Logoupi.jpg

Logo UPI
Diadegaké20 Oktober 1954
JenisPerguruan tinggi nagari
MottoPelopor dan Unggul
RèktorProf. Dr. Sunaryo Kartadinata
LokasiBandung, Indonésia
Situs webhttp://www.upi.edu

UPI ya iku perguruan tinggi kang manut sisitem multi kampus. Kampus utama UPI ana ing Bumi Siliwangi, Jalan Setiabudhi 229, Bandung. Déné Sedangkan kampus liyané ana ing Cibiru, Tasikmalaya, Sumedang, Purwakarta, lan Serang.

RujukanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut