Vang, Oppland

Vang, Oppland punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Vang, Oppland
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut