Tuduhaké menu pokok

Vino G Bastian inggih punika salah satunggalipun aktris, piyambakipun miwiti karir saking modhèl, selajenge punika Vino misuwur dados juru main filem. Vino lair tanggal 24 Maret 1982 ing Jakarta. Film satunggal Vino inggih punika 30 Hari Mencari Cinta ing taun 2004. Ing filem kang dipunsutradarai déning Upi Avianto punika, piyambakipun dados peran homo.

Vino G Bastian
296.jpg
LairMarch 8, 1982
Jakarta
BangsaIndonesia
Alma materInstitute Technology Industri Jakarta, majoring Chemical Engineering

Profil saking Vino G BastianBesut

Profil saking Vino G Bastian inggih punika:

  1. Asma Lair: Vino Giovanni Bastian
  2. Asma: Vino G Bastian
  3. Papan, tanggal lair: Jakarta, 24 Maret 1982
  4. Asma Bapak: Tito Bastian
  5. Dhuwuripun: 179 centimeter
  6. Damel: Aktor, Drummer, Model
  7. Pendidikan: Institute Technology Industri Jakarta, majoring Chemical Engineering
  8. Hobi: Ningali Film, main musik, lan sapanunggale.

Bapak saking Vino, Tito Bastian inggih punika salah satunggalipun penulis, kang kondhang saking tulisanipun carita silat Wiro Sableng. Vino paling remen kalih warna kang cemeng, kados item utawi warna cemeng sapanunggalipun. Lan paling remen kalih juru main filem Al-Pacino.[1] Vino kados pernah meranaaken filem kang gadhah judhul Serigala Terakhir. Ing filem punika Vino dados Jarot. Sapanunggalipun punika Vino meranaken filem Punk In Love.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. oktavita.com(dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)
  2. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 19 Agustus 2011)