Vung Tau

Vung Tau iku sawijining kuthamadya (city) dumunung ing provinsi Ba Ria-Vung Tau, Dong Nam Bo, Vietnam. Miturut sènsus padunung taun 2006 Badan Statistik Nasional Vietnam, kotamadya iki ndarbèni padunung 280,988 jiwa.

Vung Tau
Vung Tau
Vung Tau
NagaraVietnam
Kommunitas OtonomDong Nam Bo
ProvinsiBa Ria-Vung Tau
KuthamadyaVung Tau
Laladan
 • Gunggung255,54 km2 (9,866 sq mi)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung280,988
 • Pepadhet34,9/km2 (900/sq mi)
Zona wektuHanoi Time (UTC+1)
 • Usum panas (DST)Hanoi Time (UTC+7)
Vung Tau