Tuduhaké menu pokok

Wektu Indonésia bagéyan Kulon

(Kaelih saka WIB)

Wektu Indonésia pérangan Kulon utawa WIB (Waktu Indonésia Barat) iku saka telung zona wektu sing dianggo ing Indonésia. Kaloro zona wektu liyané ya iku WITA lan WIT.

Kawasan sing migunakaké sistem WIB ya iku Sumatra, Jawa, Kalimantan Kulon lan Kalimantan Tengah.

WIB padha karo wektu UTC+7.

Pranala njabaBesut