Wanabaya, Jaganalan, Klathèn

Wanabaya iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Wanabaya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWonoboyo
Wanabaya kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Wanabaya
Wanabaya
Wanabaya kapernah ing Jawa Tengah
Wanabaya
Wanabaya
Wanabaya kapernah ing Indonésia
Wanabaya
Wanabaya
Koordhinat: 7°44′02″S 110°32′07″E / 7.73381°S 110.53522°E / -7.73381; 110.53522Koordhinat: 7°44′02″S 110°32′07″E / 7.73381°S 110.53522°E / -7.73381; 110.53522
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)