Willy Ovesen

Willy Ovesen (lair Sørreisa, Norwégia, 1 Juni 1924 - surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 90 taun), iku sawijining pagawé negeri Norwégia.[1] Dhèwèké tau dadi dirèktur Dinas Pajak Norwégia (1982-1994).[2]

RéferènsiBesut

  1. Nekrolog Willy Ovesen   Nurwègen
  2. "Willy Ovesen". Store norske leksikon.